Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Τρελή Φθινοπωρινή προσφορά της εφημερίδας μας!



  Τρελή Φθινοπωρινή προσφορά του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ που …θα κάνει πάταγο!!!!
Δωρεάν αόρατα τατουάζ σε κάθε αναγνώστη και νέο ή παλιό συνδρομητή μας…

  Η συντακτική ομάδα του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ, μετά από μαραθώνια συνεδρίαση, παρουσία του μέγα χορηγού μας  Jack Daniel's, αποφάσισε, με την έκδοση του παρακάτω Δελτίου Τύπου, να ανακοινώσει την μεγάλη Φθινοπωρινή προσφορά της εφημερίδας μας:

  «Με στόχο την προσέλκυση νέων αναγνωστών – συνδρομητών, τόσο στην ηλεκτρονική όσο και έντυπη εφημερίδα μας, (στα πλαίσια της «υγιούς προπαγάνδας» πάντα) και θέλοντας να ευχαριστήσουμε τις αναγνώστριες/στες, συνδημότισσες/μότες που μας στηρίζουν, προσφέρουμε εντελώς δωρεάν, αόρατα τατουάζ, σε απίθανα σχέδια, τεράστια ποικιλία και μάλιστα χωρίς καθόλου πόνο!

   Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα. «Χτυπήστε» άφοβα στο μπράτσο, τη γάμπα, την πλάτη, το λαιμό ακόμη και στα πιο απόκρυφα σημεία του σώματός σας ένα από τα χιλιάδες αόρατα σχέδια, tribal, μονόκερους, αγγέλους, μανάδες, τριαντάφυλλα, ποδοσφαιρικές ομάδες, νεράιδες, συρματοπλέγματα, κινέζικα ιδεογράμματα, νύχια τίγρης, καρχαρίες, άγκυρες, καρδούλες κλπ, κλπ…

ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ»!!!


  Δείτε μερικά από τα πιο ευφάνταστα σχέδια που «χτύπησαν» οι πρώτοι τυχεροί  αναγνώστες μας και που θα σας ξετρελάνουν!!! (Κουπόνια προσφοράς, σύντομα)…









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.